Velkommen Bevertning Langfoss Guiding Båt Om oss Medieomtale Kontaktinfo Linker Fotogalleri Langfoss Opp

 

Bevertning grupper

Gjestebod for sansane
Nyt dei vakre omgivelsane på Eljervik Gard, høyr bruset frå fossen! På Eljarvik er det rom for avslapning, refleksjon eller kreative aktivitetar . I rustikke lokaler i kårhuskjellaren og uteplassen blir faklane tent og langbordet dekka
til nydeleg måltid med spennande lokal mat.

Passar for grupper 15-45 personar i bedrift eller private arrangement.

Be om pristilbod.

Fjordsightseeing med strandhogg og lunsj - og fantastisk utsikt til Langfoss

Enten dere kjem med buss austfrå (Haukeli eller Hardanger) eller vestfrå (Stavanger/Haugesund); mens buss-sjåføren kjører tunnelstrekningen får passasjerane ein uforgløymeleg båttur. På Fjordsightseeing får de oppleve Åkrafjorden si rike historie og ville natur, høyre om livet på de bratte gardane og om arkeologiske funn. Langfoss med sine 612 meter totalfall er kåra til ein av verdas vakraste!

Eljervik og Åkrafjordtunet - i kvar ende av fjordsightseeingen:

Eljervik er grunneigar til Langfoss, og med beste utsikt til foss og fjord kan ein nyta eit nydeleg måltid frå Åkrafjordens produsentar. Lett vandring i kulturlandskapet og vertskapet viser gjerne garden som har vore eigd av same familien sidan 1600-tallet. Og Øystein Eljervik som driv garden er 11. generasjon.

Møtepunkt før/etter strekningen er Eljervik og Åkrafjordtunet Fjordkultursenter. Varer totalt rundt 2 timer, inkludert fjordsightseeing og lunsj.

Passar for grupper 20-50 personar.

For bussgrupper kan me tilby  lunsj frå Åkrafjordens lokale kjøken.

Ta kontakt med Nina Kaltwasser for mer informasjon


Foto: Espen Mills